web analytics

B&B de Palmen is een bijzondere plek om te logeren.

Door de stoere en industriële uitstraling heeft deze studio haar eigen sfeer en karakter. Heel knus en sfeervol, een fijne plek helemaal voor jou alleen. Hoe fijn is dat! Het ligt aan de rand van de Afferdense Hei. Zij liggen vrijwel direct (slechts 50m) aan de wandelroute het Pieterpad, op enkele minuten van het nationaal park de Maasduinen, goede restaurants en gezellige plaatsjes/dorpjes. De centrale ligging vormt een ideaal vertrekpunt voor lokale bezienswaardigheden en activiteiten, zoals de Mookerheide, het Leukermeer, Arcen, het centrum van Nijmegen, Goch en Kleve in Duitsland.

Waarom B&B/Studio de Palmen?
– het is kleinschalig met 2 kamers
– Je wordt gastvrij ontvangen
– Beide verblijven hebben een eigen entree. Je hoeft dus niet te delen met andere gasten
– Het is gelegen op een unieke locatie (op slechts 50m van het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets-, motor-en wandel tochten
– Heb je iets te vieren of wil je gewoon een weekend weg? Heb je wensen? Deel ze met ons en we maken een speciaal arrangement voor jou op maat gemaakt!

B&B/Studio de Palmen
Straatakkerweg 28
5851 DG Afferden

B & B de Palmen

Adverteerders

 

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!