Bakkerij Van den Bergh

Bakkerij van den Bergh: Kwaliteit sinds 1919!

Al 100 jaar bakt Bakkerij van den Bergh in Afferden vele soorten brood, heerlijke Limburgse vlaaien en vele andere bakkersspecialiteiten.

Het bedrijf werd in 1919 opgericht door Gerard “Grad” van den Bergh, die toen al begon met de combinatie brood en banket. Zelfs een ovenbrand die ervoor zorgde dat het pand afbrandde wist geen banden te leggen aan de ambitie van Grad, die met vrienden het gebouw weer opbouwde dat nu nog altijd gebruikt wordt.

Later werd de bakkerij overgenomen door de twee zonen van Grad: Anton en Chris. Chris stapte om gezondheidsredenen uit het bedrijf. Anton zette echter voort met zijn vrouw Fien, totdat diens zoon Ger de broodschieter overnam. Hij runt de bakkerij tot de dag van vandaag met zijn vrouw Gertruud. Onder leiding van dit sterke duo is de bakkerij nog verder uitgegroeid, zowel door modernisering van de bakkerij als door het openen van een tweede winkel, te Boxmeer in 1983. Daar wordt nu ook al meer dan 30 jaar hard gewerkt om de klant de beste service te verlenen en te laten genieten van al zijn heerlijke producten.

 

 

Dorpsstraat 21
5851 AG AFFERDEN
0485 53 12 56

info@bakkerijvandenbergh.nl

WEBSITE