web analytics

Dorpswinkel Afferden

De Offerse gemeenschap moest het al enkele jaren zonder dorpswinkel stellen. Daar kwam vandaag woensdag 27 mei 2020 verandering in met de opening van een nieuwe dorpswinkel in de Dorpsstraat. Initiatiefnemer is de familie Pouwels die ook de naastgelegen eetwinkel(cafetaria) exploiteert.

Een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen biedt deze volwaardige dorpswinkel waar men zeven dagen per week en zeker niet alleen voor de vergeten boodschappen naar toe hoeft. Een overzichtelijke vershoek, vers afgebakken broodjes, heel veel verse groenten en een groot aanbod aan kruidenierswaren, de nieuwe dorpswinkel kan met gemak de strijd aan met de grotere supermarkten in de regio. Tel daarbij de kwaliteitsproducten van slagerij Arno de Best op, het Italiaans schepijs dat binnenkort verkrijgbaar is, de lekkere vers geperste juice-sappen en de vele aantrekkelijke aanbiedingen, dan moet het duidelijk zijn dat een bezoekje aan de winkel  zeker de moeite waard is.

Dorpswinkel Afferden
Dorpsstraat 11
5851 AG Afferden

Dorpswinkel Afferden
Vanaf vandaag is het ook mogelijk om uw Homerr pakketjes  via ons te versturen. Daarnaast kunt u uw pakketjes ook ophalen op ons servicepunt. Dit betekent dat u tegenwoordig met bijna al uw pakketjes bij ons terecht kunt:
– PostNL
– DHL
– UPS.
– Homerr


Sponsors

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!