Lijstenmakerij Pictura

Inlijst en Restauratie atelier PicturaVolgens Lijstenmakerij Pictura verdient kunst een mooie afwerking alvorens het aan de muur wordt gehangen. Al meer dan 40 jaar geeft Roel van der Veen in zijn inlijsterij deskundig advies zoals alleen een vakman dat kan geven. De lijstenmaker helpt u om de juiste omlijsting te vinden, zodat uw creatie het beste tot zijn recht komt.

Een moderne uitstraling of juist klassiek – alles wordt op maat gemaakt. Naast houten en aluminium lijsten levert hij ook baklijsten en over de hoek gekleurde lijsten in echt zilver, echt witgoud, platina en echt goud.

In zijn inlijsterij spant hij borduurwerken, batikdoeken en linnen doeken op. Hij werkt met ‘gewoon’ (spiegelend) glas, maar ook museumglas kan geleverd worden. Uiteraard kan hij ook zuurvrije passe-partouts in alle maten en kleuren snijden.

Schilderijen, Tekeningen, Foto’s, Diploma, Certificaat, Borduurwerken, Batikdoeken, Prenten, Landkaarten, Etsen, Zeefdrukken, Steendrukken, Communiejurkjes, Geboortekaartjes, Herinneringen.

 

Lijstenmakerij & Restauratie-atelier Pictura

Aijenseweg 16b

5854 PT Aijen gem. Bergen Lb.

Openingstijden: di. t/. za. 14.00 – 17.00 uur

info@lijstenmakerijpictura.nl

+31(0)485-341970

WEBSITE Lijstenmakerij Pictura

Delen wordt gewaardeerd