web analytics

Expositie Brita Seifert Dierentuin bij Galerie Pictura

Galerie Pictura

bestaat sinds 15 november 1996, maar de naam wordt al gebruikt sinds 1944.

Roel van der Veen, de eigenaar, had als vader een kunsthandelaar met een bijzondere voorliefde voor de romantische schilderkunst. In 1963 verhuisde het gezin naar Aijen gem. Bergen L. Jaren hebben Roel van der Veen Senior en Junior een kunsthandel gedreven in Venlo. Na het overlijden van zijn vader is junior alleen verder gegaan en werd op 15 november 1996 door de burgemeester van de gemeente Bergen dhr. C.W.H.M. Klaverdijk Galerie Pictura in Aijen gem. Bergen L. geopend.

In de galerie kwam het accent meer en meer te liggen op de moderne kunst. Gerenommeerde kunstenaars toonden hun werk graag in de professionele, maar ook prettige informele en warme ambiance die de galerie rijk was.

In 2006 maakte Roel van der Veen de grote ommezwaai om zich meer te richten op de stijlrichting hedendaags realisme, waarbij de schijn naar onwerkelijkheid aanwezig mag zijn.

Galerie Pictura

Open: di. t/m za. 14 – 17 uur en op afspraak

Roel van der Veen
Aijenseweg 16b
5854PT Aijen gem. Bergen
info@galeriepictura.nl
+31-(0)485-341970
+31-(0)6-20425630

 

Adverteerders

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!