web analytics

Ik hou van de MAASDUINEN Hartjes

PUUR

Bloemen & planten verzorgt voor bedrijven het baliebloemwerk dat elke week, twee weken of maandelijks vervangen wordt op het bedrijf. Compleet met elke keer een andere ondergrond en samenstelling ontstaat er steeds een frisse fleurige sfeervolle entree in de ontvangstruimte van uw bedrijf. Informeer naar kosten en mogelijkheden.

Daarnaast kunt u zelfs een lijst naar ons sturen met daarin alle verjaardagen van medewerkers, jubilarissen ed.  Dan houden we zelf bij wanneer er bloemen gestuurd mogen worden naar uw bedrijf of aan huis bij uw medewerkers.

We kunnen ook zorgen voor bloemen bij ziekte, overlijden, huldiging, als relatiegeschenk, voor secretaressedag en zelfs voor een beursaankleding of aankleding van uw bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden.

Bloemen & planten PUUR
Mosaique 7
5854 AW Nieuw Bergen

RECLAME

Nieuw in onze winkel… StoryTiles! StoryTiles worden ambachtelijk gebakken in Nederland. Elke tegel vertelt een miniatuurverhaal met een grappige twist. Oud-Hollandse ontwerpen zijn verweven met designs van nu. “Handbaked in holland & crafted by humor!” Alle tegeltjes zijn voorzien van een ophanghaakje om als kleine kunstwerkjes opgehangen te worden. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, dus betegelen in badkamer of keuken kan ook. “A Tile with a Smile!”

Sponsors

The gallery was not found!

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!