web analytics

Regio-Maasduinen

Vissers, alles onder een dak

Aan de prachtige Kasteellaan 11a in Well ligt een bijzondere winkel: Vissers, alles onder een dak. De winkel is in augustus 1958 gestart als schilderswinkel en is in 1968 uitgebreid met een drogisterij.

Tegenwoordig staan Henny en Diana Vissers aan het roer en samen zorgen zij er voor dat de winkel up-to-date blijft, de nieuwste trends volgt, maar dat er tegelijkertijd zoveel mogelijk aan de vraagbehoefte van hun klanten wordt voldaan.

Als je op de Kasteellaan staat zie je nog niet meteen het bijzondere van de winkel…daarvoor moet je naar binnen lopen. Dan zie je maar liefst 2 etages met elk een lengte van zo’n 30 meter vol met diverse producten. Vissers is echt een Kruidvat, Blokker, Hema, en Bijenkorf in een. Een mini Bol.com

Een winkel waar je vriendelijk wordt begroet en waar je geholpen wordt bij het uitzoeken van een cadeautje. Waar we wel even op je baby in de wandelwagen letten, waar meestal wel even tijd is voor een praatje. Waar je een eerlijk advies krijgt. Waar een cadeautje nog mooi ingepakt wordt. Een winkel waar service voorop staat. Een begrip in de wijde omgeving. En daar zijn we erg trots op!

Met onze jarenlange ervaring op zak weten wij aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen op gebied van verf, woonaccessoires, doe het zelf en elektra, huishoudelijk, drogisterij, kantoor, speelgoed, PostNL, fotokiosk, en nog veel meer! Je kunt het niet bedenken of wij verkopen het in onze winkel. Omdat wij rechtstreeks inkopen, kunnen we onze prijzen laag houden.

De charme van Vissers is onze veelzijdigheid. Je hoeft geen kilometers te reizen om je spullen te halen. In de loop der jaren is er veel veranderd in de wereld. Maar de service, vakkennis en vriendelijkheid zijn bij ons absoluut gebleven. Met liefde voor het dorp en zijn omgeving. Kom maar eens een kijkje nemen en verbaas je over de veelzijdigheid van onze winkel. Je bent van harte welkom!

Schildersbedrijf Vissers
Henny Vissers
Kasteellaan 11 A
5855 AD Well Lb

Vertalen »
error: Content is protected !!