Kinderboerderij de Loi

Kinderboerderij de Loi Wellerlooi

HELAAS GESLOTEN!!!!

 

De kinderboerderij ligt in Wellerlooi. Dit is een klein dorpje in Noord Limburg, midden in het Nationaal park de Maasduinen. Naast inwoners uit Wellerlooi trekt de kinderboerderij vele bezoekers uit de hele regio en ook de toeristen, die in onze mooie omgeving verblijven weten inmiddels de weg naar de kinderboerderij te vinden.
Er is een grote dierenweide, waar veel verschillende soorten dieren lopen, zoals geiten, schapen, minikoeien, pony’s en ezels. Deze weide is voor iedereen toegankelijk en de dieren kunnen geaaid en geknuffeld worden. De lama’s en herten lopen in een aparte weide. Ook is er een grote natuurvijver met eenden, ganzen en zwanen. Natuurlijk kan er volop geknuffeld worden met de cavia’s en konijnen in de knuffelhoek.

De kinderboerderij is niet alleen kindvriendelijk, maar ook ingericht voor bezoekers met een beperking. Zo zijn er o.a. verharde paden en een invalidentoilet.
Terwijl u geniet van een kopje koffie, thee of glaasje fris op ons terras, kunt u het hele terrein overzien, zodat u uw kinderen heerlijk kunt laten spelen op onze speelweide, waar ze zich kunnen vermaken op de trampoline, speeltoestellen, zandbak, enz.

 

Kinderboerderij de Loi
Schaak 4
5856 AH Wellerlooi
06 – 53605572
info@kinderboerderijdeloi.nl

WEBSITE

Delen wordt gewaardeerd