web analytics

Paviljoen Bleijenbeek

Aan de rand van Landgoed Bleijenbeek te Afferden vind je Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een groots terras vanaf waar je een betoverend uitzicht heeft over het landgoed.

Je bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. In de zomer bieden wij je een uitgebreid driegangenmenu, passend bij het seizoen. Mocht je minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plate-gerechten. In de winter (november tot maart) bieden wij je een heerlijke uitgebreide lunch- en borrelkaart en plate-gerechten.

Ook is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Ons restaurant is toegankelijk voor minder validen. Indien iemand van jouw gezelschap slecht ter been is kun je dit aangeven bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat iemand van ons personeel u met een golfbuggy naar het terras brengt. De toiletten van de horeca begeven zich op dezelfde verdieping als het restaurant – hier kun je dan tevens zonder problemen gebruik van maken. Honden zijn welkom.

Paviljoen Bleijenbeek
Bleijenbeek 14
(Navigeren naar Horsterbeekweg)
5851 EE Afferden (lb)
0485 530084
            

 

Adverteerders

 

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!