web analytics

Regio-Maasduinen

Interieur Restaurant Heeren van Heukelom

Restaurant De Heeren van Heukelom

Samen met ons team van zeer gemotiveerde medewerkers staan wij met veel plezier klaar om uw uitje of diner tot in de puntjes te verzorgen. Voor onze dranken en gerechten zijn wij dagelijks op zoek naar de beste producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zullen wij steeds meer streekproducten uit de regio gaan serveren. Hierbij kunt u denken aan appelstroop uit de Maasduinen, seizoen aardbeien uit Heukelom, mosterd uit de regio, maar ook wijnen.

Wij zullen ook onze huidige theekaart met bijzondere theesoorten uit de wereld gaan uitbreiden. Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor bloemthee. Onze theesoorten zijn kwalitatief van zeer hoog niveau en worden veelal met de hand gemaakt (gerold). Verse muntthee behoort tevens tot de mogelijkheden.

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor het vieren van feestjes of partijtjes, maar ook koffietafels, bijeenkomsten, etc. Een offerte van De Heeren van Heukelom is altijd persoonlijk en volledig op maat. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om dit samen met u onder het genot van een kopje koffie of thee te bespreken.

Bij restaurant De Heeren van Heukelom kunt u ook terecht met bijzondere diëten. Hierbij kunt u denken aan eiwit-, lactose-, gluten- of zoutarm, maar ook voor andere diëten bieden we een oplossing. Ruime keuze uit vegetarische gerechten vindt u op onze menukaart.

Kortom hebt u vragen of andere wensen laat ons dit weten. Wij of onze medewerkers staan graag voor u klaar om u vragen of suggesties te beantwoorden.

De Heeren van Heukelom

Sander en Marcel
Heukelom 21
5851 AA Afferden Lb.
Nederland

0485-531101

WEBSITE

 

Vertalen »
error: Content is protected !!