Ottenskamp4 en Achterhuis

Vakantiewoning Ottenkamp4 & Het Achterhuis SiebengewaldOttenskamp4 en Achterhuis is landelijk gelegen bij natuurgebied de Maasduinen in Noord-Limburg bevindt zich deze prachtige verbouwde boerderij uit 1912.

Ottenskamp 4 biedt een vakantiewoning, ideaal voor gezinnen en kleine gezelschappen, en een groepswoning voor families en vrienden.

Het Achterhuis: Dit is een groepswoning/familiehuis voor maximaal 10 personen.

Uniek gelegen op de grens tussen natuurgebied de Maasduinen en Duitsland bevindt zich deze prachtige boerderij uit 1912, waarvan een gedeelte is omgebouwd tot modern vakantiehuis. Leuk zijn enkele bijzondere verwijzingen naar zijn oorsprong. Zo is het plafond van de woon/ eetkamer gedecoreerd met een koeienpatroon en er zijn twee kamers met een moderne variant van de bedstee (zeer leuk voor kinderen). Maar het ontbreekt hier zeker niet aan modern comfort. Zo beschikken bijvoorbeeld alle slaapkamers over een eigen badkamer. Maar hoe mooi het binnen ook is, het werkelijke hoogtepunt van deze locatie is de prachtige natuur.

Voor de deur ligt een prachtige natuurvijver waar bij goed weer (eventueel) in gezwommen kan worden. De vijver trekt bijzonderen dieren uit de omtrek aan die je hier kunt spotten zoals: de ijsvogel, diverse uilen, marters, hermelijnen, zwaluwen en zelfs de ree heeft hier de drink en rustplaats ontdekt.

Het natuurgebied de Maasduinen is zeer uniek en biedt mogelijkheden voor heerlijk wandelen en fietsen. De eigenaar van dit vakantiehuis kan er veel over vertellen.

 

Jan Janssen en Riet Kool
Ottenskamp 4
5853 EH Siebengewald
+ 31(0) 485 441 635
+31(0) 640 623 761
info@ottenskamp4.nl

WEBSITE