web analytics

Regio-Maasduinen

Vakantiewoningen Ottenkamp 4 en Achterhuis

Vakantiewoningen Ottenskamp4 en Het Achterhuis

liggen landelijk gelegen in het natuurgebied De Maasduinen in Noord-Limburg en bevindt zich in deze prachtige verbouwde boerderij uit 1912.

Vakantiewoning Ottenskamp4 is ideaal voor gezinnen en kleine gezelschappen voor maximaal 4 personen.

Groepswoning Het Achterhuis: Dit is een groepswoning/familiehuis voor maximaal 10 personen.

Uniek gelegen op de grens tussen natuurgebied De Maasduinen en Duitsland bevindt zich deze prachtige boerderij uit 1912, waarvan een gedeelte is omgebouwd tot comfortabel vakantiehuis. Leuk zijn enkele bijzondere verwijzingen naar zijn oorsprong. Zo is het plafond van de woon/ eetkamer gedecoreerd met een koeienpatroon en er zijn twee kamers met een moderne variant van de bedstee (zeer leuk voor kinderen). Maar het ontbreekt hier zeker niet aan modern comfort. Zo beschikken bijvoorbeeld alle slaapkamers over een eigen badkamer. Maar hoe mooi het binnen ook is, het werkelijke hoogtepunt van deze locatie is de prachtige natuur.

Voor de deur ligt een prachtige natuurvijver, waar bij goed weer (eventueel) in gezwommen en gevist kan worden. De vijver trekt bijzondere dieren uit de omtrek aan die je hier kunt spotten zoals: de ijsvogel, diverse uilen, marters, hermelijnen, zwaluwen en zelfs de ree heeft hier de drink- en rustplaats ontdekt.

Het natuurgebied De Maasduinen is zeer uniek en biedt mogelijkheden voor heerlijk wandelen en fietsen. De eigenaar van deze vakantiewoning kan er veel over vertellen. Ze zijn ambassadeur van het nationaal park De Maasduinen en het nabij gelegen Maasheggen Unesco gebied.
De woningen zijn ook samen te reserveren.

Vakantiewoning Ottenskamp4 & Het Achterhuis

Jan Janssen en Riet Kool
Ottenskamp 4
5853 EH Siebengewald

06-40623761

ottenskamp4@gmail.com

WEBSITE

Vakantiewoning Ottenskamp4

Groepswoning Het Achterhuis

Vertalen ยป
error: Content is protected !!