web analytics

Regio-Maasduinen

Nieuw Bergen

Snel naar: HorecaOvernachtenWinkelen

Nieuw Bergen ligt in het noorden van Limburg

De opvallende ovonde getuigt van de renovatie van het vroegere kruispunt. De provinciale weg werd zelfs verlegd om het centrum, waar de meeste voorzieningen van de gemeente zich bevinden, in 2015 een grootse opknapbeurt te geven. Het winkelcentrum Mosaïque met Service Punt Maasduinen, de markante Toren en gratis parkeerterrein blijft zich volop ontwikkelen.

Maar Mosaïque is meer dan een winkelcentrum.

De in elkaar overlopende pleinen vormen het nieuwe hart van het kerndorp. Hier is de weekmarkt en vinden evenementen plaats, zoals modeshows en het zomerfestival. Stap uit of af en lees de bijzondere teksten die in 2015 in de pleinen gegraveerd werden. Ontdek de tegels met afbeeldingen van de zes carnavalsverenigingen. Rust even uit onder de Koningslinde of pak een terrasje.

De herkenbaarheid en aantrekkelijkheid van het centrum en het dorp is nog vergroot door de markante 25 meter hoge uitzichttoren, waarmee het dorp, ook voor voorbijgangers, een duidelijke ‘landmark’ heeft gekregen.
Bij de eerste plannen voor het winkelcentrum Mosaïque stond al vast dat er een uitkijktoren moest komen, vanaf het uitkijkplatform zien we de fantastische omgeving tot in het Hart van de Maasduinen.

Winkelen, Horeca, Overnachten, zou u als ondernemer ook een STER willen en zo meer informatie kunnen laten zien?
Ga dan naar de advertentiepagina.

Horeca

Winkelen

Overnachten 

Praktische info

Vertalen »
error: Content is protected !!