web analytics

FotoStudio Ingrid Driessen

De verschillende fotocollecties op deze website geven een goede indruk van het werk dat Ingrid levert. Onder de kopjes vindt u een diversiteit aan opdrachten die ik graag op locatie of in de studio voor u vervul. Voorbeelden van onder andere portret-, dier-, bedrijfs- en huwelijksreportages en journalistieke opdrachten voor Nieuwsblad De Maas Driehoek zijn erin te vinden.
In elke opdracht een uitdaging. Iedere foto een eigen verhaal.
Fotografie is een passie; werk dat nooit verveelt. Don’t dream your life, live your dream!  Reis daarom met mij door de wereld van de reportagefotografie.

Wilt u graag meer informatie of ergens een afspraak over maken? Als zelfstandig fotograaf met een eigen fotozaak ben ik vaak met veel dingen tegelijk bezig. Als u me belt op mijn vaste nummer, kan het wel eens gebeuren dat ik even niet op mijn plek ben. Bel me in zo’n geval mobiel en u krijgt me vrijwel zeker te spreken. En laat anders een berichtje achter. We kunnen beslist iets voor elkaar betekenen!

FotoStudio Ingrid Driessen
Jeroen Boschstraat 20
5854 CZ Nieuw Bergen

Sponsor

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!