web analytics

Regio-Maasduinen

STERAtelier Brita Seifert

maakt onder andere prachtige fluweelzachte pastel/kleurpotlood tekeningen.

Haar werk roert elke keer weer tot een zachte warme emotie wat je ertoe brengt het werk intens te bewonderen en haar vakmanschap te waarderen.

De tekeningen in pastel en kleurpotlood op papier of canvas zijn van een fluweelzachte uitstraling en zij tekent pure schoonheid. Zij glaceert met haar vele verschillende kleurpotloden en komt hierdoor tot een fabelachtige stofuitdrukking. Zij heeft een briljante techniek, materiaal beheersing en een uitstekende kennis van de anatomie. Zij wordt geïnspireerd door het heden en verleden, door haar levenservaringen en opvattingen, door de muziek en reizen. Veel van deze indrukken probeert zij dan te vertalen in haar tekeningen. Haar kunst gaat ook over verlangen, het verlangen iedereen te laten zien dat elk verhaal getransformeerd kan worden naar iets moois en waarvan de toeschouwer kan genieten.

Het atelier is geopend di. t/m za. tussen 14:00 – 17:00 uur  en na afspraak.

Atelier Brita Seifert
Aijenseweg 16b,
5854 PT Aijen (gem. Bergen Limburg)
06-24255261
brita.seifert@googlemail.com

Route Kruisbeeld – Atelier Brita Seifert

09 Kruisbeeld Aijenseweg Atelier Brita Seifert

 

Teken- en schilderlessen:

Woensdagmorgen: 10.00 – 12.30 uur
Woensdagavond: 19:30 – 22:00 uur
Donderdagmorgen: 10.00 – 12.30 uur

Vrijdagmorgen: 10.00 – 12.30 uur

Prijs: 10 lessen € 260,–

Verslag: Opening Expositie “Op weg naar…” Groot Succes

Op 18 mei vond de feestelijke opening van de expositie “Op weg naar…” plaats bij Kunsthuis de Bakkerij in Bergen. De expositie toont het werk van 30 kunstenaars van de teken- en schilderschool Brita Seifert uit Aijen en werd met groot enthousiasme ontvangen door de aanwezigen.

Hoogtepunten van de Opening

Een van de hoogtepunten van de opening was de inspirerende inleiding door cursist Mariet Baartz. In haar toespraak benadrukte ze het belang van creativiteit en de persoonlijke groei die zij en haar medecursisten hebben doorgemaakt tijdens de lessen bij Brita Seifert. Na de inleiding kregen de kunstenaars de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en hun werken te bespreken met elkaar en met de bezoekers.

Trots en Presentatie

De cursisten waren zichtbaar trots terwijl ze hun kunstwerken aan familie, vrienden en andere belangstellenden lieten zien. De diversiteit van de geëxposeerde werken, variërend van tekeningen tot schilderijen, toonde de uiteenlopende stijlen en technieken die de cursisten gedurende hun opleiding hebben ontwikkeld.

Bezoek de Expositie

De expositie “Op weg naar…” is te bewonderen in de weekenden van 18 mei tot en met 26 mei, tussen 10.00 en 18.00 uur, en op afspraak. Kunstliefhebbers en geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Kunsthuis de Bakkerij, gelegen aan Kerkstraat 1a, 5854 AJ Bergen Lb.

De succesvolle opening en de indrukwekkende kunstwerken markeren deze expositie als een waardevolle bijdrage aan het lokale culturele aanbod, en een prachtige gelegenheid voor de cursisten om hun artistieke reis te vieren en te delen met het publiek.

Vertalen »
error: Content is protected !!