web analytics

Regio-Maasduinen

Anjo Bikes

ANJO-Bikes

is een jonge onderneming die inspeelt op de vraag naar onderhoud en reparatie van gewone en elektrische fietsen. Tevens hebben we onlangs de fietsverhuur van elektrische merkfietsen toegevoegd aan onze service.

ANJO Bikes kopen jouw gebruikte elektrische merkfiets desgewenst op en hebben een wisselende voorraad aan gebruikte elektrische merkfietsen voor je klaarstaan of wij zoeken voor jou een passende fiets. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten kunnen helpen.

Sinds we geïnvesteerd hebben in de aanschaf van elektrische fietsen voor de verhuur, ontmoeten we veel mensen uit alle delen van Nederland. En van ver daarbuiten. Hier in de buurt vind je namelijk veel campings, vakantieparken en B&B’s. Bij ons kunnen toeristen een e-bike huren om Nationaal Park De Maasduinen te verkennen of een fietstochtje naar Duitsland te maken. Op onze website kun je links vinden naar verschillende fietsroutes.

Wij hebben veel passie voor de e-bike. Die passie vertaalt zich in onze goede persoonlijke service en kwaliteit. Die staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom zeven dagen per week open. Met ruime openingstijden van 9.00 tot 20.00 uur. We werken vanuit huis, maar hebben ook verhuurpunten op campings en in dorpjes. Mocht een door ons verhuurde e-bike onderweg onverhoopt een technisch gebrek vertonen, dan komen we zo snel mogelijk ter plekke om het probleem op te lossen. Dat valt allemaal onder onze service.

Anjo-Bikes

ANJO Bikes
Pieter Breughelstraat 23
5854 EB Bergen Lb.
06-43949405
info@anjobikes.nl

www.anjobikes.nl

Openingstijden:

alleen op afspraak op:

Maandag    9.00 – 20.00
Dinsdag      9.00 – 20.00
Woensdag  9.00 – 20.00
Donderdag 9.00 – 20.00
Vrijdag        9.00 – 20.00
Zaterdag     9.00 – 17.00
Zondag       9.00 – 17.00

 

Vertalen »
error: Content is protected !!