web analytics

Regio-Maasduinen

Camping De Smal

wilt u genieten van de rust, de ruimte maar ook van de Limburgse gezelligheid? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Een camping waarop je lekker jezelf kan zijn!

In het hart van natuurpark de maasduinen ligt onze camping wat met recht het mooiste natuurgebied van noord Limburg te noemen is.
Beleef de natuur van dichtbij ervaar het karakter van Limburg!

Gelegen achter de boerderij en voorzien van alle gemakken en comfort van ons moderne leven biedt de ruim opgezette camping veel gezelligheid en goede voorzieningen. De plaatsen zijn verdeeld over twee gezellige velden.
Naast de mogelijkheid voor een staanplaats voor caravan of tent is er ook de mogelijkheid tot huren van onze stacaravan of toercaravan.

Wij bieden diverse voorzieningen die ervoor zorgen dat het kamperen als gemakkelijk en aangenaam wordt ervaren. Zo heeft u bij ons de beschikking over o.a. een wasmachine en centrifuge e.d. Op onze camping heeft u ook de beschikking over gratis WIFI en alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Er is een ruim overdekt terras met een houtkachel waar gezamenlijk gebruik van gemaakt kan worden.

Familie Boetselaers
Siebengewaldseweg 101
5854 PB Nieuw Bergen (L)

Translate ยป
error: Content is protected !!