web analytics

Regio-Maasduinen

Servicepunt Maasduinen

is gevestigd in het winkelhart van Nieuw Bergen. Als servicepunt willen wij de verbindende factor zijn tussen ondernemers en consumenten in de Regio Maasduinen.
Binnen ons pand aan het plein Mosaïque herbergen wij vier verschillende disciplines.
– Media
– Service Hub
– Print en druk
– Pakket service

Servicepunt Maasduinen 02
Mosaïque 53
5854 AW Nieuw Bergen
+31 6-12200893 of
service@servicepuntmaasduinen.nl
 

Media

SPM dient als thuisbasis voor de redactie van Maasduinen Centraal en de Maasduinen Courant hierdoor is de redactie makkelijk en laagdrempelig bereikbaar. Maasduinen Centraal is het leidinggevend mediaplatform in de kop van Limburg. Met eigen website, app, digitale radio & video hebben wij het grootste bereik binnen ons verzorgingsgebied. Ook op social media zoals Facebook, Twitter. Instagram en Youtube zijn wij leidend. Onze studio in SPM is uit uitgerust met de meest moderne apparatuur om elke vorm van digitale nieuws verspreiding te kunnen verzorgen.

Service Hub Maasduinen

Service Hub Maasduinen is de schakel tussen bedrijven en consumenten. Via onze HUB functie kunnen bedrijven hun producten en/of diensten makkelijk aanbieden aan de lokale consumenten in de gemeente Bergen. De HUB functie zorgt voor een persoonlijke overdracht naar uw klant. Als HUB fungeren wij slechts als doorgeefluik. Via onze mediakanalen kunnen wij uw producten/diensten goed onder de aandacht brengen, en bereikt u in één klap ruim 13.500 extra potentiele consumenten.
Samen met Van den Munckhof uit Venray kunnen wij al het denkbare print en drukwerk aanbieden. Of het nu gaat om visitekaartjes of grootformaat banners, boekjes of flyers, posters of metaalplaten, bij Van den Munckhof Print & Media bent u aan het juiste adres.


Print en druk

Door een nauwe samenwerking met Van den Munckhof print & media in Venray, kunnen wij ook een volledig pakket aan print en drukwerk tegen scherpe prijzen, en snelle levering aanbieden. Denk hierbij aan visitekaartjes, poster, geboorte en rouw drukwerk.
Ook voor zakelijk drukwerk kunt u bij ons terecht.
Vertalen »
error: Content is protected !!