web analytics

Vakantie appartement “Op de Stal”

is voor 2-4 personen. Het vakantie appartement is gelegen in Afferden en als u op zoek bent naar rust en ruimte bieden wij u een heerlijke plek. Het is landelijk gelegen en biedt veel mogelijkheden.  Het ligt midden tussen 3 natuurgebieden en vanaf de terrassen kijkt u uit over de landerijen en tussen de bomen ziet u de Maas.  Het is ook een mooie uitvalsbasis naar Duitsland, het ligt op fietsafstand van Kevelaer en Goch. Wilt u een keer lekker ontspannen in Thermaalbad Arcen, of naar de Kasteeltuinen ook dat is op aanvaardbare afstand.

Vanaf uw terras kijkt u uit over het Heukelomse Beekdal. De Stichting Natuurlijk Heukelomse Beekdal is opgericht door 3 agrariërs die dit gebied beheren en onderhouden. Iedereen kan genieten van dit mooie open natuurlandschap. Wanneer u het treft ziet u ooievaars, kuluten, reeën en ook de kippen zijn niet veilig voor de vossenpopulatie die er woont. Tevens ziet u er ook schapen en brandrode runderen grazen. Vanaf het terras bevindt u zich zo op de struinpaden en kunt en een mooie avondwandeling maken. Er zijn bruggetjes en vlonders aangelegd zodat u beide zijden van de beek kunt bewonderen. Vanaf uw terras aan de voorzijde van het appartement ziet u de uitgestrektheid ervan.

Sjaak en Annemie
Heukelom 22
5851 AB Afferden

Vakantieappartement “Op de stal”

Sponsors

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!