web analytics

Regio-Maasduinen

BenB Maas en Meer Aijen

BenB Maas en Meer

Welkom bij onze BenB Maas en Meer in Aijen, gelegen aan de Maas, temidden van het prachtige Maasduinen gebied. Wij zijn Sjaak en Chelien, de eigenaren van dit stukje grond waarop we enkele jaren geleden een gezellig houten huis en bijgebouw hebben gebouwd.

Onze B&B biedt een eenvoudige, maar comfortabele accommodatie in een rustige omgeving. Het houten huis straalt een warme sfeer uit, passend bij de serene schoonheid van de Maas en de omliggende natuur. We hebben bewust gekozen voor deze locatie, zodat onze gasten kunnen genieten van de rust en het landschap.

De ligging aan de Maas maakt het ideaal voor wandelingen langs de rivier of fietstochten door het Maasduinen gebied. Op ongeveer 2 kilometer afstand vind je het Leukermeer, Reindersmeer en de jachthaven, waardoor watersportliefhebbers gemakkelijk toegang hebben tot recreatieve activiteiten.

In onze B&B streven we naar een ontspannen en ongecompliceerde sfeer. We serveren een eenvoudig maar smakelijk ontbijt en staan klaar om je te voorzien van informatie over de omgeving, mocht je dat willen. Of je nu komt voor een kort verblijf of een langer uitstapje, wij hopen dat je je thuis zult voelen in onze Bed & Breakfast aan de Maas. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te laten genieten van de rust en eenvoud van deze bijzondere plek.

Aijen 4f
5854 PR Aijen
06-37283932
info@bnbmaasenmeer.nl

Vertalen ยป
error: Content is protected !!