web analytics

Regio-Maasduinen

De Mariaschool

STER

De Mariaschool

is een voormalige school in het dorpje Bergen in Noord-Limburg. Het gebouw is in 2021 omgebouwd tot een gezellig koffietentje, twee vakantie-appartementen, een klein winkeltje en een dorpsruimte.

Op het terras kun je genieten van een kopje koffie of thee met een lekker stukje taart of een broodje. Het koffietentje heeft ook een uitgebreide menukaart met onder andere soep, salades en sandwiches.

In het kleine winkeltje kun je terecht voor lokale producten, zoals streekproducten, geschenkartikelen en souvenirs. De dorpsruimte wordt gebruikt voor verschillende activiteiten, zoals vergaderingen, workshops en feestjes.

De vakantie-appartementen zijn geschikt voor twee personen en hebben een eigen keuken, badkamer en slaapkamer. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op een rustige locatie in het dorp.

De Mariaschool is een leuke plek om te bezoeken voor een kopje koffie, een lekker hapje of een overnachting. Het gebouw heeft een bijzondere sfeer en de gasten zijn altijd hartelijk welkom.

 

Koffiehuis De Mariaschool
Kerkstraat 15Mariaschool Bianca en Janneke Jans
5854 ES Bergen

06-23578033

Openingstijden: 

Donderdag & vrijdag: 10 – 16 uur
Zondag: 11 – 16 uur
Van 10 mei tot en met 20 sept 2023
ook op woensdagen van 10 – 16 uur geopend!

Routeknop Aijen - Bergen

Route vanaf het Kruisbeeld Op de Paal – De Mariaschool16 Kruisbeeld op de Paal De Mariaschool

Vakantie Appartement Mariaschool
Vakantie appartement Mariaschool
Vertalen »
error: Content is protected !!