web analytics

Regio-Maasduinen

In Nationaal Park De Maasduinen

vindt u rust, ruimte, gezelligheid, sportiviteit en bovenal een prachtig glooiend landschap om van te genieten. Het nationaal park en haar omgeving lenen zich uitstekend voor prachtige wandelingen, afwisselende fietstochten, spectaculaire mountainbikeroutes en uitgebreide ruiter- en menroutes.

Op Landgoed de Hamert is een natuurbelevingwandeling uitgezet voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Met een speciale wandelkaart gaan de kinderen het bos beleven op een leuke en spannende manier. Er zijn onder andere kijk, voel- en raadspelletjes. De route is 2700 meter lang waarin het boeiendste bos beleefd wordt.

Het golvende landschap is niet altijd even toegankelijk voor rolstoelgebruikers of gezinnen met buggy. Er zijn vier halfverharde paden aangelegd die in beperkte mate geschikt zijn voor rolstoelen en kinderwagens. Vanaf deze paden kunt u genieten van de afwisselende natuur met heidevelden, bossen, stuifzanden en vencomplexen.

Zowel een klein blokje om als een stevige wandeling van vele kilometers valt onder de mogelijkheden. Al snel komt u erachter dat u soms flink moet doorstappen om op de top van een duin te komen. We raden aan om stevige wandelschoenen aan te trekken. Alle 17 wandelroutes zijn uitgezet met gekleurde paaltjes. Er is dus geen kaart nodig.

Wilt u meer weten kijk dan op hun website:

WEBSITE

Vertalen ยป
error: Content is protected !!