web analytics

Camping De Hei

in Siebengewald, direct aan de Duitse grens, tussen het Reichswald en Natuurreservaat De Maasduinen. De omgeving biedt veel tour mogelijkheden. In de onmiddellijke omgeving is er een visvijver, een mooi buiten- en binnenzwembad op 12 km. vanaf de camping. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Arcen, waar de Hertog Jan Brouwerij is, het bier wat ook in onze bar getapt wordt, haar prachtige kasteeltuinen en heerlijke Thermaalbaden. Ziet u het al voor zich: de vele terrassen met Limburgse specialiteiten, de overheerlijke asperges en aardbeien. Hier heeft men nog tijd voor een praatje, veelal gratis parkeren en geen files.
Ontdek daarom de gastvrijheid van onze prachtige grensstreek.

Motorcamping “De Hei”

Gochsedijk 37
5853 AA Siebengewald

Camping De Hei
Volgende week zaterdag 17 september : Heavy Metal avondje! 🎸🎤🤘🏻 Met als optredens : BLOOD OF KINGS en SUSPECT HOSTILE!!! Bij deze super vette avond moet je toch bij zijn! 🫵🏼🍻🎸 See you then at “Motorcamping De Hei “

Sponsor

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!