Haldie

Gevel foto HaldieHaldie voor “non food voor dagelijks gebruik”, zoals supermarkt H&P staat voor “food voor dagelijks gebruik” staat. Het moet een echte aanvulling worden op de supermarkt en een echte aanvulling voor Siebengewald. Haldie gaat zich onderscheiden door de verkoop van A-merken voor stuntprijzen. Kom bij ons langs en laat verrassen door ons aanbod en onze prijzen.

Haldie stamt eigenlijk uit de jaren negentig, toen in het oude pand van de Jan Linders dat al enige jaren leeg stond werd geopend. Indertijd werden er eigenlijk van allerlei restpartijen verkocht. Hier komt ook de naam vandaan. Een hal die van alles verkoopt en een hal die lekker lage prijzen heeft: HALDIE. In de carnavalstijd moesten de restpartijen plaats maken voor feestartikelen en carnavalskleding. Deze worden nog steeds verkocht in Siebengewald, maar nu door “Carnavalswinkel Limburg.” Het pand dat hoorde tot Supermarkt H&P moest vanwege succes van de supermarkt plaats maken voor een parkeerplaats en zo kwam er een einde aan de Haldie.

In 2013 werd voormalig meubelzaak Ponjee afgebroken. Ook hier werd wederom een parkeerplaats van gemaakt. Tijdens de sloop bleek dat de oude werkplaats/buitenverblijf nog in redelijk staat was. Als we dit nu eens een beetje opknappen…… En daar was het idee geboren om de Haldie nieuw leven in te blazen.

  • Gochsedijk 73, 5853 AB Siebengewald
  • Openingstijden: Maandag t/m Zondag: 09:00 – 18:00
  • Tel: +31 485-820397
  • E-mail: info@haldie.com
  • WEBSITE Haldie