web analytics

Haldie

voor “non food voor dagelijks gebruik”, zoals supermarkt 2Bruder staat voor “food voor dagelijks gebruik” staat. Het moet een echte aanvulling worden op de supermarkt en een echte aanvulling voor Siebengewald. Haldie gaat zich onderscheiden door de verkoop van A-merken voor stuntprijzen. Kom bij ons langs en laat verrassen door ons aanbod en onze prijzen.

Haldie stamt eigenlijk uit de jaren negentig, toen in het oude pand van de Jan Linders dat al enige jaren leeg stond werd geopend. Indertijd werden er eigenlijk van allerlei restpartijen verkocht. Hier komt ook de naam vandaan. Een hal die van alles verkoopt en een hal die lekker lage prijzen heeft: HALDIE. In de carnavalstijd moesten de restpartijen plaats maken voor feestartikelen en carnavalskleding. Deze worden nog steeds verkocht in Siebengewald, maar nu door “Carnavalswinkel Limburg.” 

HALDIE

Gochsedijk 73
5853 AB Siebengewald

Sponsors


Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!