web analytics

A Casa Nostra

zijn Paul & Chantal en zij willen niets liever dan een Kanteling bij jou teweegbrengen;
een positieve verandering op het gebied van gezondheid, vitaliteit en een pijnvrij leven. Dit is wat zij doen bij A Casa Nostra -bij hun thuis- heerst een warme en huiselijke sfeer. Hier inspireren en begeleiden zij jou.

Zij waren elkaars allereerste liefde. Ruim 30 jaar later kwamen ze elkaar opnieuw tegen en was het snel opnieuw raak! Zij vullen elkaar goed aan, niet alleen als partners maar ook in hun bedrijf; daar waar Paul de specialist is, is Chantal meer een generalist.
Onze talenten complementeren elkaar en samen kijken ze holistisch, oftewel naar mens in zijn geheel. Ze zijn avonturiers en echte doorzetters met veel daadkracht.

Om onze dromen verder waar te kunnen maken hebben we eind 2020 een authentieke Frankische Carré boerderij (1662) in Well (Limburg) gekocht, de Grote Waaij, een prachtig monumentaal pand met onder andere een gezellig restaurant, huiskamer, ontbijtzaal, wijnlokaal, tiendschuur, negen B&B kamers en een prachtig aangelegde binnentuin.

A Casa Nostra
Kevelaarsedijk 1
5855 GC Well Lb.

Sponsors

 

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!