web analytics

Regio-Maasduinen

Reiswinkel Bijzonder op reis

of het nu gaat om een verre reis naar exotische oorden, een heerlijke zonvakantie, die altijd al geplande rondreis, een stedentrip, wintersport of juist avontuurlijk kamperen met of zonder camper. Zelfs uw business trip is geen probleem. Als persoonlijk reisspecialist staat ze 24/7 voor u klaar.

Andrea van Velzen heeft in 2019 met haar gezin besloten om de randstad te verlaten en sindsdien wonen ze in het prachtige dorp Well.

Van jongs af aan droomde ze ervan om naar vreemde landen te reizen en kennis te maken met couleur locale! Nieuwe culturen, mensen, levensstijl en taal, locale keukens proeven en genieten van de schitterende natuur. Inmiddels heeft ze al veel mooie dingen van de wereld mogen zien.

Haar uitgangspunten voor het vertalen van de wensen van haar klanten in een passend advies zijn kennis, ervaring, passie en persoonlijke service.
Dat is haar belofte aan u!

Spreekt dit u aan? Op deze pagina vindt u haar contact gegevens.

Ze maakt graag met u een afspraak. Dit kan bij u thuis, bij uw favoriete koffie bar of een heerlijke kop koffie in haar reiswinkel aan de Grotestraat 27 in Well.

Tot snel!  Andrea van Velzen

Personal Touch Travel
Grotestraat 27
5855AL Well

Vertalen »
error: Content is protected !!