web analytics

Regio-Maasduinen

BP Well

Sinds de oprichting van het bedrijf zijn wij ervan overtuigd geweest, dat levering van service en kwaliteitsproducten van het allergrootste belang zijn. Met oog voor service en klantgericht denken is er daarom een mooi bedrijf opgebouwd die zich mag verheugen in een grote vaste klantenkring en regelmatig terugkerende passanten.

Gezien de gunstige ligging is het tankstation goed bereikbaar vanuit de omliggende dorpen. Naast het basis assortiment, zoals telefoonkaarten,  overheerlijke broodjes, en een uitgebreid assortiment dranken, kennen wij nog een aantal onderscheidende diensten en producten zoals:
Elke dag verse bloemen van La Bellefleur, aanhangerverhuur, Staatsloten, en elk kopje koffie is vers gemalen. Maar ook heerlijk écht Italiaans ijs, en gratis Wifi.  Vanzelfsprekend kunt u ook 24 uur per dag te tanken. En is er een Premium Carwash!

Met een eigentijdse formule voorzien wij in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen van ons station en servicegerichte instelling van onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel de consument als de zakelijke rijder de frisgroene entourage van BP Well verkiezen.

Graag tot ziens

BP tankstation Well
Moleneind 19
5855 CB Well lb