web analytics

Vakantiewoning Gastvrijplaats 13

Back to the seventies in ons vakantiehuisje! Met houtkachel, vloerverwarming, platenspeler en een kast vol spelletjes.

Je eigen terras, wijntje, vuurtje, sterren kijken… Binnen 100 meter sta je aan het het Leukermeer met daarachter de Maasduinen.

Vakantiewoning Gastvrijplaats 13

Karlijn Gerritsen Jeltsema
‘t Leuken 13
Well Lb.

 

Sponsors

Ottenskamp4 en Achterhuis

is landelijk gelegen bij natuurgebied de Maasduinen in Noord-Limburg bevindt zich deze prachtige verbouwde boerderij uit 1912.

Ottenskamp 4 biedt een vakantiewoning, ideaal voor gezinnen en kleine gezelschappen, en een groepswoning voor families en vrienden.

Het Achterhuis: Dit is een groepswoning/familiehuis voor maximaal 10 personen.

Uniek gelegen op de grens tussen natuurgebied de Maasduinen en Duitsland bevindt zich deze prachtige boerderij uit 1912, waarvan een gedeelte is omgebouwd tot modern vakantiehuis. Leuk zijn enkele bijzondere verwijzingen naar zijn oorsprong. Zo is het plafond van de woon/ eetkamer gedecoreerd met een koeienpatroon en er zijn twee kamers met een moderne variant van de bedstee (zeer leuk voor kinderen). Maar het ontbreekt hier zeker niet aan modern comfort. Zo beschikken bijvoorbeeld alle slaapkamers over een eigen badkamer. Maar hoe mooi het binnen ook is, het werkelijke hoogtepunt van deze locatie is de prachtige natuur.

Voor de deur ligt een prachtige natuurvijver waar bij goed weer (eventueel) in gezwommen kan worden. De vijver trekt bijzonderen dieren uit de omtrek aan die je hier kunt spotten zoals: de ijsvogel, diverse uilen, marters, hermelijnen, zwaluwen en zelfs de ree heeft hier de drink en rustplaats ontdekt.

Het natuurgebied de Maasduinen is zeer uniek en biedt mogelijkheden voor heerlijk wandelen en fietsen. De eigenaar van dit vakantiehuis kan er veel over vertellen.

Vakantiewoning Ottenkamp 4

Jan Janssen en Riet Kool
Ottenskamp 4
5853 EH Siebengewald
+ 31(0) 485 441 635

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!