Restaurant Brienen

Restaurant Brienen aan de Maas Well

René en Marja Brienen zijn sinds 2005 de eigenaar van Restaurant Brienen aan de Maas. De chef-kok is René Brienen

Bijna was de uit St. Anthonis afkomstige SVH Meesterkok René Brienen (1963) een ander soort restaurateur geworden, namelijk één die oude gebouwen renoveert. Dankzij inmenging van iemand die destijds al zag waar zijn werkelijke talenten lagen, koos hij gelukkig toch voor het koksvak. De kneepjes van het vak worden hem bijgebracht door Hans Snijders op het met een ster bekroonde Château Neercanne. In 1999 kookt Brienen zijn eigen restaurant Onder de Boompjes in Overloon naar een Michelinster, zo ook het nieuwe Onder de Boompjes in Kasteeltje Hattem in Roermond. Sinds 2005 is hij patron cuisinier van Brienen aan de Maas in het Limburgse Well waar sinds 2007 een Michelinster straalt. Rene Brienen is sinds 1999 lid van Les Patrons Cuisiniers.

Een oase van rust aan de Maas.

Meesterkok René Brienen verwent zijn gasten met gastronomische gerechten. Zijn chocoladedessert is beroemd. De bediening is professioneel en hartelijk. In de zomer kunt u buiten op het terras genieten van het adembenemende uitzicht op de Maas. Een ultieme locatie voor een onvergetelijke avond dineren. U kunt bij René en Marja kiezen uit verschillende voor-, tussen- en hoofdgerechten of uit een wisselend dagmenu. In beide gevallen zult u culinair aangenaam verrast worden

Restaurant Brienen aan de Maas
Grotestraat 11
5855 AK Well (L)
0478 501967
info@renebrienen.nl

Geopend:
Woensdag t/m Zondag
Lunch 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner 18.00 uur tot 21.30 uur
Maandag en Dinsdag gesloten

WEBSITE

Delen wordt gewaardeerd