web analytics

Regio-Maasduinen

Slagerij Ankersmit

Sinds 1986 gevestigd midden in het prachtige natuurgebied de Maasduinen, in het plaatsje Well. Het welbekende vakantiepark ’t Leukermeer is op steenworp afstand. U kunt bij ons terecht voor al uw vlees, vleeswaren, barbecue, fun cooking (gourmetten, party pan, hapjespan, smulsteen, smulplank) brunches en buffetten.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf, compleet met eigen uitsnijderij, worstmakerij en winkel. Al ons rundvlees komt altijd van de door ons geselecteerde afmesters in de buurt, waarbij iedere zaterdag wordt bekeken wat klaar is. Ook onze varkens komen het hele jaar door van hetzelfde varkensbedrijf. Tevens verzorgen wij ook voor boeren in de om streek huisslachtingen. Ook onze worstmakerij waar 90% van al onze vleeswaren zelf worden geproduceerd is van alles voorzien. Onze worstmakerij staat bekend om zijn boerenmetworst, leverworst, tongenworst, gekookte ham en maasduinenham waar we diverse prijzen mee hebben gewonnen. Voor authentieke smaak met verse producten.

Als het voorjaar wordt en de zon weer begint te schijnen, dan is barbecueën een lekkere bezigheid. Ook hierin voorziet Slagerij Ankersmit u met compleet verzorgde menu’s. Valt het weer toch tegen kunt u nog altijd lekker gezellig binnen of onder een parasol een avondje party-pannen of gourmetten. Heeft u iets te vieren en u wilt van een heerlijk brunch of buffet genieten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met ons team staan wij graag voor u klaar.

Robert en Monique Ankersmit
Kasteellaan 11
5855 AD Wel

Vertalen »
error: Content is protected !!