Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer Well

De deur van uw caravan open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad. Vanaf uw comfortplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te gaan kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Het maakt het Leukermeer een fantastische ervaring: een gezellig vakantiepark met ruime kampeerplaatsen en comfortplaats tussen het groen van de Maasduinen, mét een spetterend strand, fantastische waterspeeltuin en héél veel water.

Vakantiepark Leukermeer is niet alleen een bijzondere plek om te kamperen, maar ook een comfortabele plek. Alle comfortplaatsen hebben een 10 ampère electra-, CAI-, water- en afvoeraansluiting. Het comfort, de activiteiten en vooral de gezelligheid maken een verblijf op het Leukermeer in Limburg onvergetelijk.

Naast onze ANWB waardering van 9,1 en benoeming tot Eurotopcamping is Vakantiepark Leukermeer door de ANWB en ADAC beoordeeld met het maximale aantal van 5-sterren! Dit betekent dat wij samen met 36 andere campings in Nederland de titel Best Camping mogen dragen!

Vakantiepark Leukermeer
De Kamp 5
5855 EG Well
+31 (0)478 50 24 44
vakantie@leukermeer.nl

WEBSITE