web analytics

Regio-Maasduinen

Vakantieboerderij de Looische Hoeve

Liefde voor Limburg begint hier! Geniet van avontuurlijk, natuurlijk, culinair en authentiek Noord Limburg. Gezellige dagjes uit, bourgondisch eten en drinken. Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes en proef overheerlijke gerechten bereid met Limburgse streekproducten.

Aan de rand van natuurpark de Maasduinen ligt onze vakantieboerderij de Looische Hoeve (12-14 personen) op korte afstand van het Thermaalbad Arcen. Uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland. Op korte afstand van Duitsland, wat zeker een bezoekje waard is.

De ongerepte natuur in het Nationaal Park De Maasduinen is de ideale omgeving voor fervente wandelaars, fietsers en mountainbikers. Voor wandelaars zijn er talloze wandeltochten van verschillende lengtes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren maar ook fietsers en mountainbikers komen in de Maasduinen volledig aan hun trekken. Een afwisseling van ongerepte natuur en kleine dorpjes maakt een fietstocht tot een onvergetelijke ervaring.

De boerderij is standaard ingericht voor groepen of families. Maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom.

Vakantieboerderij de Looische Hoeve
Familie Raijmakers

Rijksweg Zuid 21
5856 AA Wellerlooi

 

Vertalen »
error: Content is protected !!