web analytics

Recreatiepark Maas en Bos

is een kindvriendelijk park rustig gelegen midden in de natuur. Wij bieden het beste van 2 werelden aan de ene kant de prachtige natuur van de Maasduinen en aan de andere kant de rivier de Maas met zijn pittoreske dorpjes. Maasduinen en de rivier de Maas liggen slechts 10 minuten loopafstand vanaf ons park.

Fietsen kunt u eindeloos in de prachtige bossen. Mountainbikers heten wij van harte welkom in groepsverband voor schitterende routes.

U bent bij ons van harte welkom met uw huisdier deze dient wel aangelijnd te zijn op het park!

Het recreatiepark beschikt over 2 openlucht zwembaden met ligweide met parasols. Daarnaast ligbedden en voor de kleintjes hebben wij een apart peuterbad met glijbaan naast de speeltuin.

Wij heten u welkom in de Brasserie met bar en een groot terras. Kijk uit op de zwembaden waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijke maaltijd ,snack of een verkoelend drankje.

(Geopend in de weekenden in het laagseizoen en in de zomer vakantie 6 dagen van de week).

Wij beschikken ook over een wasserette (zelfservice) en speeltuinen.

Op het recreatiepark is ook een campinggedeelte met toerveld waar u een seizoensplaats kunt boeken of voor zomaar gezellig een paar dagen met de caravan of tent er op uit!

Recreatiepark Maas en Bos
Westerweg 1
5856 EB Wellerlooi

Sponsors

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!