web analytics

Tuk Tuk verhuur

Deze komt voornamelijk voor in Aziatische landen, waaronder Thailand. Het is een gemotoriseerde riksja waarin personen worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een tweetaktmotor gebruikt, vandaar ook wel de naam toektoek. In 1991 zijn mijn man en ik in Thailand op vakantie geweest. Hier hebben wij met de Tuktuk een tour door Bangkok gemaakt. We waren helemaal onder de indruk van dit transportmiddel. Om deze reden zijn wij in 2015 begonnen met het verhuren via ons nieuwe bedrijf Tuk Tuk Maasduinen.

Graag laten wij u ook kennis maken met dit unieke vervoersmiddel. Samen met uw gezin, vrienden of collega’s maakt u een fantastische tocht die zal werken op uw lachspieren. Tuk Tuk Maasduinen biedt verschillende routes, welke u kunt rijden door de omgeving van onder andere Wellerlooi, Well, Bergen en Arcen. Een leuk weekendje weg, vriendendag, familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje maakt u af met een activiteit bij Tuk Tuk Maasduinen!

Tuk Tuk Maasduinen
Annie Welvaarts
Beekstraat 15,
5856 AJ Wellerlooi

Sponsors

Klik op de eend en ga naar de schoonheid van het Hart van de Maasduinen


Klik op de eend
en ga naar
de Schoonheid van het
Hart van de Maasduinen

Heb je een winkel, horeca, overnachtingen of praktische informatie die op deze website hoort? Neem dan een kijkje bij onze sponsorpakketten en steun deze website.

error: Content is protected !!